Trisslotter

Trisslotten är idag den mest kända och mest populära skraplotten från Svenska spel och den har funnits länge på marknaden. Redan 1986 lanserades Trisslotten och idag hittar du den i massor av butiker, kiosker och naturligtvis online på Svenska spels hemsida. Numera kan du även skrapa Triss i din mobil om du vill. Ja Tialottens äldre bror Triss är en välkänd lott för de flesta svenskar och det är antagligen få som aldrig köpt eller fått och skrapat en Trisslott idag. För bara 30 kronor får du en härlig stund med spänning, nöje och chansen att vinna en hel miljon direkt på skrapet.

Genom åren är det, som du säkert förstår många miljoner svenskar som köpt Trisslotter och vunnit. Redan från början var den en stor succé och senare även en väldigt populär present att ge bort vid födelsedagar och julklappsutdelningar. Numera kan man köpa och skrapa tre stycken olika varianter av den trevliga Trisslotten men den vanligaste är förstås originalet som kostar 30 kronor vare sig du köper den online eller i butik. På det välbekanta originalet har man nio stycken rutor att skrapa och under varje skrapfält döljer sig ett belopp. Lyckas du få fram tre av samma belopp, en Triss, så vinner du det beloppet. Har du riktig tur kan du vinna en hel miljon kronor direkt på skrapet! Dessutom finns det flera bonuschanser som gör att du med en Trisslott kan få chansen att vinna hela 5 miljoner kronor. Dessutom finns det alltid en ruta på lotten som heter X gånger vinsten, där kan du få multiplicera din vinst med så mycket som tio gånger. Det gör ju att vad som först såg ut som en 10 000 kronors vinst helt plötsligt kan bli en 100 000 kronors vinst!

Nyhet för Triss 2013

Trisslotten i sig är ju ingen nyhet, vi har kunnat skrapa denna härliga lott sedan 1986. Men sedan den lanserades första gången så har den förändrats på lite olika sätt i flertalet omgångar. Utseendet har förändrats, på senare år var den största förändringen att priset gick från 25 till 30 kronor och vinstsummorna blev större. I år har det kommit ännu en stor förändring som gör att det faktiskt blir ännu roligare och mer spännande att skrapa Triss. Nu har Svenska spel nämligen lanserat en helt ny bonusruta att skrapa på Trisslotten och på varianten DubbelTriss. Det gör att man kan vinna på ännu fler sätt än förut. X gånger vinsten har vi ju kunnat spela med ett tag nu men här lanseras alltså en helt ny ruta istället som kallas bonusrutan. Så när man nu skrapar den där extra rutan så är det inte bara möjligheten att multiplicera sin vinst som väntar där. Det du kan skrapa fram i denna nya ruta är något av dessa alternativ; x1 ger dig en enkel vinst som vanligt, x2 dubblar din vinst, x5 ger dig vinsten multiplicerat med 5 och x10 ger dig vinsten multiplicerat med tio. Så långt är allt som förut men här kommer den nya tvisten; Står det ytterligare ett belopp i bonusrutan så får du använda det för att få en triss om du inte redan skrapat fram det i de vanliga fälten. Alltså får man ytterligare en ruta som kan ge en vinst. Men det slutar inte där, har du skrapat fram tre lika belopp på de vanliga nio rutorna och det sedan står en stjärna i bonusrutan när du skrapar den. Ja, då vinner du den totala summan av alla skrapfältens belopp! På detta sätt har nu både Trisslotten och DubbelTrisslotten blivit om möjligt ännu mer spännande.

DubbelTriss

DubbelTrissen är en härlig variant av den vanliga Trisslotten, det är nämligen en lott som ger dig två ordinarie Trisslotter på samma lott! Det fina i kråksången är att du även får lov att kombinera skrapfälten på de bägge lotterna och får på det sättet dubbelt så stor chans att vinna. Du kan nämligen vinna på tre olika sätt med DubbelTriss; Dels kan du vinna genom att få tre lika belopp på en av lotterna, dels kan du vinna genom att få tre lika belopp på den andra lotten. Sist men inte minst kan du, och det är det här som gör DubbelTriss så rolig, vinna genom att få tre lika belopp genom att kombinera de bägge lotternas skrapfält! Så skulle du ha två lika på den ena och sedan få det tredje på den andra så vinner du och glöm inte bonusrutan på DubbelTriss. Med den har du ju ännu större chans att vinna en jättevinst!

Massor av bonuschanser med Triss

När du skrapar en Trisslott så har du alltså chansen att skrapa fram en hel miljon svenska kronor direkt på skrapet men det finns mer att hämta. Du kan nämligen ha turen att även skrapa fram de symboler som ger dig Månadsklöver. Då kan du vinna upp till så mycket som 100 000 kronor i månaden i 25 år. Och det tar inte slut där, lyckas du skrapa fram tre stycken tv-rutor på din Trisslott så får du åka och vara med i direktsänd TV. Det betyder nämligen att du får sitta i soffan på TV4 Nyhetsmorgon och där skrapa en speciallott. Med speciallotten kommer din slutgiltiga vinst att bestämmas och då kan du vinna allt från 50 000 kronor till hela 5 miljoner kronor! Både när det gäller Månadsklöver och TV-rutorna så får man komma och skrapa i direktsänd TV. Så det är inte bara det att du vinner en hel massa pengar, du får även vara rikskändis för en dag. Sedan dessa skrapningar av speciallotter i direktsänd TV började så är det fler än hela 200 människor som har blivit riktiga miljonärer på Triss i TV!