Spela online

pengarSom du säkert vet så kan du skrapa Tialotter online på Svenskaspel.se online. Där finns alla varianter av Tialotten, Triss och mycket mer. Men visste du att det finns specialvarianter av Tialotten som du endast kan skrapa online? Dem heter ”Tia 17 eller mer”, ”Tia Tre i rad” och ”Tia mitt i mellan”. Nu ska du få läsa om dessa härligt spännande lotter som ger Tialotten en extra dimension.

Tia 17 eller mer

På den här varianten av Tialotten så kan du vinna på att få summan 17 eller mer. Det går till så att när du skrapat så räknar du samman alla siffror på lotten. Det vill säga alla siffror som står på varje rad och kolumn. När du gjort det och fått ihop till summan 17 eller mer så skrapar du rutan ”VINST”. I den står det då vad du vunnit!  Hur mycket kan man vinna på denna variant av Tialotten då? Jo faktiskt så mycket som 100 000 kronor och en lott kostar som vanligt bara 10 kronor.

Tia tre i rad

Här gäller det att få ihop tre ringar eller tre kryss för att vinna. Precis som när man spelar Luffarschack eller Tre i rad. Skrapa alla nio rutor på din lott på skärmen, om du nu fått tre ringar eller tre kryss i rad, lodrätt, vågrätt eller på diagonalen, ja då har du vunnit! Vad vinner man då? Jo det belopp som står skrivet under din rad eller bredvid den. Även här kan man vinna så mycket som hundratusen kronor på en lott som bara kostar tio kronor!

Tia Mitt i mellan

Här finns det tre kolumner med fyra rutor i varje, de heter Lågt nummer, Ditt nummer och Högt nummer. För att vinna så ska ”Ditt nummer” hamna mitt i mellan de andra två i valör. Då vinner du det belopp som står i rutan vinst. Här kan du också vinna hela 100 000 kronor på lotten som bara kostar 10 kronor att skrapa.