Gratis Tialotter

Tillhör du dem som gillar att skrapa lotter, men inte alltid vill eller har råd att köpa lotterna? Lugn, det finns flera vägar att gå. Vi hjälper dig att hitta gratis Tialotter!

Svenska Spel

Du kan få gratis Tia- eller trisslotter genom att registrera ett konto hos Svenska Spel. Då och då kär de kampanjer där de erbjuder nya kunder att testa på skraplotterna, mot att man registrerar sig på deras sida och sätter in en liten peng att spela för. I allmänhet måste du omsätta din eventuella vinst från gratislotten/lotterna innan du kan ta ut några pengar.

Gratisskraplott.se

På sajten gratisskraplott.se kan du få erbjudanden om gratis skraplotter som finns, både fysiskt och online. Finn olika gratiserbjudanden och se vad du tycker passar dig bäst. Gör ett besök på www.gratisskraplott.se.

Samla poäng på olika sätt

Click är enkelt, men ger också minst poäng. Genom att klicka och ta del av gratisskraplotts innehåll på sidan tjänar du poäng. Kategorin Lead innebär att du ska göra något på en hemsida. Det kan vara att delta i en undersökning eller att prenumerera på ett nyhetsbrev. Dessa tjänster brukar oftast vara kostnadsfria och inte kräva särskilt mycket av din tid. Kategorin Sale ger dig mest poäng, men kräver även att du köper någonting. Det kan handla om allt från produkter till tjänster.  Du kan även samla poäng genom att värva nya medlemmar. Det gör du genom att du tipsar dina kompisar om sidan och när de sedan blir medlemmar så få du dina poäng. När du har samlat ihop tillräckligt med poäng så kan du se fram emot att få några Tialotter hemskickade i brevlådan. Spännande va?

Korsord.se

En annan sajt där du ofta kan vinna gratis Tialotter är www.korsord.se . Du registrerar dig på deras sajt och löser sedan korsord som skickas in elektroniskt. Om ditt kryss är rätt och du blir utvald så kan du se fram emot vinster i form av Tialotter eller andra skraplotter. Enkelt, roligt och nyttigt på samma gång.